Groen lenen
Zonnepaneel Gelderland Laat de zon betalen....

Investeren in zonnepanelen, dat zijn hoge kosten. Een 2e hypotheek is vaak niet voordelig. Financieren bij Santander kan de uitkomst zijn. Bereken hoeveel geld u kunt lenen en vraag meteen aan. Na goedkeuring, krijgt u het hele bedrag uitbetaald en heeft u geld waarmee u aan de slag kunt!

Bekijk in enkele klikken wat jij kan lenen

In 4 simpele stappen jouw financiering

Leenbedrag

Ontdek onze termijncalculator. Vul in onze calculator jouw leenbedrag, jouw situatie en financiele gegevens in. Na het invullen van jouw aanvraag ontvangen wij deze per e-mail

Adviesgesprek

Onze adviseurs nemen contact met u op om samen te kijken hoeveel panelen u nodig heeft en wat het exacte leenbedrag mag worden. Dit gebeurt dus in overleg tussen u en de adviseur.

Ondertekenen!

Wij zetten de aanvraag voor u door naar Santander. Nadat Santander de aanvraag heeft goed gekeurd, gaan wij voor u aan de slag met de orderbevestiging van uw bestelde zonnepanelen.

Het is geregeld!

Zodra je jouw order hebt bevestigd gaan wij ervoor zorgen dat je een optimale legplan en installatie datum van ons krijgt. Wij komen bij jouw op de afgesproken datum voor de installatie.

Groen Lenen is een initiatief van Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumenten- financieringen en onderdeel van de Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Zij streven ernaar een verantwoordelijke financiële instelling te zijn die bijdraagt aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Heb je vragen? Neem contact op met Zonnepaneel Gelderland

Bel ons gemakkelijk..

Mail ons jouw vraag..