Contact

Neem dan direct contact met ons op. Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren, ook in het weekend.

Regel jouw zaken gemakkelijk 

Zonnepaneel Gelderland

Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost! ‍ Bel direct naar 085 – 4015144. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 19:00 uur en op zaterdag van 10:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Heb jij al vragen..

Veelgestelde vragen

Dagelijks bellen klanten ons met vragen over zonnepanelen, onderhoud, levering en garantie. Hiernaast vindt je de veel gestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservicemedewerkers proberen jou vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en jou te helpen waar nodig is

De hoeveelheid zonnepanelen die je wilt installeren verschilt flink per huishouden en energieverbruik. Je kunt je jaarnota raadplegen voor je energieverbruik. Vraag persoonlijke advies aan en kom er ook direct achter hoeveel zonnepanelen je nodig hebt!

Nee, de zonnepanelen hebben geen onderhoud nodig. Vanwege het feit dat zonnepanelen in een hoek worden gemonteerd blijft er geen vuil achter op de zonnepanelen.

Bijna elk huis of gebouw is geschikt voor zonnepanelen. Er wordt rekening gehouden met hoe sterk de dakconstructie is en of er veel of weinig lichtinval is. Met een dak tussen oostelijke en westelijke ligging heb je het meeste rendement.

Artikelen die door de reguliere brievenbusafmetingen passen, worden kosteloos naar je toe gestuurd De bezorging van lichte producten bedraagt € 9,95. De bezorging van zware producten bedraagt € 29,-.

Je kunt je retour laten verwerken door een mail te sturen naar klantenservice@zonnepaneelgelderland.nl, je ontvangt een retourformulier met bijbehorende instructies.

Bekijk wat onze klanten zeggen