Goed gereedschap is het halve werk

Professionele installatie van jouw zonnepanelen door onze installateurs! De installatie van uw zonnepanelen wordt uitgevoerd door professionele en vakkundige monteurs. Zonnepaneel Gelderland werkt niet met externe monteurs. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Professionele installatie met deskundig advies

Installatie werkwijze

Kennismaking

Voordat onze installateurs aan de slag gaan. Neemt de Elektromonteur gehele Installatieproces met u door. Het belangrijkste aspect van het hele proces is de plaatsing en locaties bepaling van de omvormer. Onze elektromonteur gaat samen met u de juiste locatie selecteren. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het kabeltraject, groepsaansluiting etc.

Installatie

Zodra alle punten besproken zijn en u bent overeengekomen met de elektromonteur over de locatie van omvormer en kabeltraject, gaan onze installateurs aan de slag met de zonnepaneleninstallatie. Tijdens het installatieproces word u op hoogte gehouden wat de stand van zaken zijn.

Besparen

Nadat de zonnepanelen succesvol geïnstalleerd zijn, en alle panelen goed functioneren begint u met opwekken van eigen groene energie. Vanaf dit moment begint u met besparen. U kunt nu officieel roepen, Laat de zon betalen!

Multi device app

Als laatste legt onze elektromonteur aan u uit hoe gemakkelijk de Multi device app functioneert. Zodat u altijd inzicht krijgt in u verbruik en de opbrengst van uw zonnepanelen. Daarnaast mag u gerust vragen stellen wat voor u van belang is.

Is jouw dak geschikt voor
zonnepanelen?

Doe de gratis dakcheck!