Laadpalen

Wanneer je elektrisch gaat rijden is het het voordeligst om een eigen laadpaal aan te schaffen. Zonnepaneel Gelderland verkoopt kwalitatief hoogwaardige laadpalen en laadboxen. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is er mogelijk een verzwaring van de meterkast nodig of extra graafwerk. Voor iederen huishouden zoeken wij naar een passende oplosing. Vraag gemakkelijk een offerte op maat aan.

Vraag in één klik een offerte op maat aan.

De voordelen van een laadpaal bij uw woning

Slim laden met je smart home

Een laadpaal kan in een smart home vrij afgesteld worden. Zo laat je de paal bijvorbeeld alleen je elektrische auto opladen tijdens de daluren waarop stroom goedkoper is. Door alles op elkaar aan te sluiten houd je bovendien een goed overzicht.

Je auto als accu gebruiken

Zonne-ergie is ontzettend duurzaam. Helaas is dit niet 24 uur beschikbaar. Hierdoor profiteren heel veel huishoudens niet optimaal van hun zonnepanelen. Maar met een elektrische auto en je eigen laadpaal kan dat wel. Je zet de accu van de auto in om energie op te slaan.

Gratis rijden op je eigen groene stroom

Elektrisch rijden is veel duurzamer dan gebruik maken van een auto die op brandstof rijdt. Toch speelt de bron van de gebruikte elektriciteit eveneens een belangrijke rol. Het heeft immers weinig zin om op elektriciteit te rijden die in een koolcentrale is opgewekt. Je eigen groene bron van energie is de beste oplossing. Dat realiseer je door zonnepanelen op je dak te plaatsen.

Goedkoper dan publieke laadpalen

Met zonnepanelen is het opladen van uw elektrische auto uiteraard het goedkoopst en het groenst. Mocht deze mogelijkheid er (nog) niet zijn dan is het alsnog een stuk goedkoper dan een publieke laadpaal en bespaar je al snel tot € 600,- per jaar ten opzichte van publiek laden. 

Welke laadpalen leveren wij?

Altijd een geschikte laadpaal voor jou

Wij bieden verschillende type laadpalen voor thuis. Benieuwd welke het beste is voor uw huis? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en kom in contact met een van onze adviseurs. Hierdoor weet je zeker dat je de beste laadpaal kiest die het beste bij jouw wensen past. Hiernaast is het ook belangrijk om te kijken naar het laadvermogen van uw auto. Op zoek naar een oplossing in combinatie met zonnepanelen? Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Verzekerd van de beste service

Voor het advies en de installatie van de laadpalen werken wij nauw samen met de leveranciers van laadpalen. Zo hebben zijn wij altijd up to date van de laatste ontwikkelingen. Hiernaast krijgen onze installateurs diverse training van de leveranciers zelf. Hierdoor bent u verzekerd van deskundige ondersteuning en installatie voor jouw laadpaal. Zo kunt u zorgeloos laden.

Heb je vragen? Neem contact op met Zonnepaneel Gelderland

Bel ons gemakkelijk..

Mail ons jouw vraag..