Over ons

Energie opwekken wat goed is voor het milieu, je ecologische voetafdruk verkleint én goedkoper is dan andere energiebronnen leek tot een aantal jaar geleden een illusie. Echter het is ons toch gelukt! Met behulp van zonne-energie wekken we voldoende energie op voor onszelf, vaak zelfs te veel en we doen er niets of niemand kwaad mee. Zo biedt Zonnepaneel Gelderland u, in Nederland, de service en middelen aan om gebruik te kunnen maken van deze onuitputbare bron van duurzame energie.

Woningen voorzien
0
Zonnepanelen
0
kWh opgewekt
0
Klantbeoordeling
0

Zonnepaneel Gelderland in het veld

Onze visie

Klimaatneutraal energie leveren

Zonnepaneel Gelderland heeft als visie om zo klimaatneutraal mogelijk energie te kunnen leveren. Zodat het realistisch maar tóch effectief blijft voor elke bewoner om aan het milieu te denken. Het teruggeven aan de aarde gaat voor ons dus hand in hand met een zo laag mogelijke energierekening voor u. Dat laatste bereiken we doordat we de beste interne monteurs in dienst hebben én de installatie voor de laagste prijs aan bieden. Zo bent u eigenaar van uw eigen opgewekte energie en kunt u zelfs wat terug krijgen voor het rendement. Zonnepaneel Gelderland streeft naar een duurzame wereld en dat pad bewandelt ons team samen met onze consumenten.

Soepele, heldere communcatie

Soepele communicatie is een prioriteit voor ons team. Daarom zijn al onze contactgegevens te vinden op onze site en kunt u altijd bellen of chatten met één van onze collega’s. Ons aanpak is laagdrempelig en helder!

Wordt jij onze nieuwe collega? Draag bij aan een duurzamere wereld!