Sessy Thuisbatterij

Vanaf heden mogen wij met trost zeggen dat wij officiële partner van de Nederlandse thuisbatterij Sessy zijn. De Sessy is een echt Nederlands product waarbij ze zelf de soft- en hardware ontwikkelen.

Sessy is op het moment de best verkopende slimme thuisbatterij van Nederland voor particulieren met zonnepanelen. Verlaag gemakkelijk je energiekosten door je zelf opgewekte groene stroom op te slaan zodat je – ook in de piek- en avonduren – geen grijze stroom verbruikt.

Vraag in één klik een offerte op maat aan.

De Sessy thuisbatterij hoe werkt het?

Hoe werkt Sessy?

Sessy meet de opbrengst van jouw zonnepanelen, de bijdrage van de batterij en het verbruik in huis. Zo weet Sessy wanneer de batterij opgeladen moet worden om overtollige groene energie op te slaan of wanneer er energie naar jouw woning moet. Zo zorgt Sessy voor de grootst mogelijk besparing of opbrengst.

Nul-op-de-meter

Je hebt een vast of variabel contract, en daarmee een vast tarief. In deze modus slaat Sessy overdag overtollige opgewekte energie op. Wanneer jouw zonnepanelen te weinig of geen energie meer leveren om jouw verbruik te compenseren zal de Sessy energie leveren aan jouw verbruikers in huis, zolang er energie in de batterij zit. Hiermee gebruik je ook ‘s avonds en in de nacht de groene energie die je overdag hebt opgewekt.

Dynamische modus

Je hebt een dynamisch contract met uurprijzen: De slimme regeling van Sessy kan op basis van de uurprijzen een berekening maken wanneer het beste moment is om de batterij te laden en ontladen. Volledig automatisch voor maximale besparingen. Dit is ook mogelijk als u geen zonnepanelen heeft!

Subsidie

Dynamisch energiecontract: als je je btw wil op je thuisaccu wil terugvragen, moet je een dynamisch energiecontract hebben. 

Daarbij zijn de tarieven voor elektriciteit gekoppeld aan de geldende marktprijzen. Dit contract stelt je in staat om te handelen in energie waardoor je een btw-ondernemer wordt en je binnen de Kleine ondernemersregeling (KOR) valt.

Intergreerbaar

Sessy is slim genoeg om alleen te werken, maar vind het ook goed om zich te laten uitlezen en aansturen door andere systemen.

Zo kan een huis met domotica, een laadpaal, een warmtepomp en/of andere slimme apparatuur met een Sessy nog slimmer worden. Jij maakt je slimme thuis accu nog slimmer!

Welke omvormers?

Sessy heeft zijn eigen omvormer en werkt zowel met een hybride omvormer als met een standaard string of PV omvormer. Sessy huisbatterij kan bij elke omvormer worden aangesloten en is dus compatibel met alle soorten omvormers, wat gunstig is voor de terugverdientijd. Dit is ideaal aangezien 99% van de omvormers geen DC-uitgang heeft voor batterijaansluiting.

De thuisbatterij pakketten

4.000 incl. btw & installatie

7.750 incl. btw & installatie

11.500 incl. btw & installatie

Altijd een batterij geschikt voor uw woning.

Alle pakket prijzen zijn inclusief installatie kosten, de Sessy batterij kan op bijna alle omvormers aangesloten worden. Uiteraard hebben we hier voor de installatie eerst contact of over en wellicht een vrijblijvende technische schouw om te kijken wat realiseerbaar is.

Verzekerd van de beste service

Voor het advies en de installatie van de batterijen werken wij nauw samen met de leveranciers van batterijen. Zo hebben zijn wij altijd up to date van de laatste ontwikkelingen. Hiernaast krijgen onze installateurs diverse training van de leveranciers zelf. Hierdoor bent u verzekerd van deskundige ondersteuning en installatie voor jouw laadpaal. Zo kunt u zorgeloos laden.

Heb je vragen? Neem contact op met Zonnepaneel Gelderland

Bel ons gemakkelijk..

Mail ons jouw vraag..